dinsdag 10 juli 2012

Ovenschotel met broccoli en mozzarella

Benodigdheden voor 4 personen;


500 gr korte pasta naar keuze
2 stronken broccoli 
2 bolletjes mozzarella
2 eetlepels ontpitte zwarte olijven (heb ik niet gebruikt)
2,5 dl room
20 gr boter
4 eetlepels ketchup
tabasco
peper en zout

Bereidingswijze;

Verwijder de harde stronken van de broccoli en verdeel hem in roosjes. Kook ze 15 minuten in kokend water. Giet het kookvocht af en laat goed uitlekken.


Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking.
verwarm de oven voor op 200°C.


Doe de boter in een ovenschotel en zet even in de oven, totdat de boter gesmolten is. Verdeel de pasta, de broccoli en de olijven over de bodem. leg de mozzarella erbovenop. Giet de room erover en verdeel de ketchup met de tabasco over de schotel.


Zet de schotel 10 tot 15 minuten in de oven  tot de mozzarella gesmolten is.

Smakelijk

Geen opmerkingen: